Logo Staples

Post-it®, Scotch® en Command™ producten voor een effectieve 'Back to Work'

Delen via:
Post-it

Bij het terugkeren van vakantie is uw eerste gedachte misschien uw agenda  te controleren, een to-do lijst te maken en uw werkruimte anders in te delen. De Post- it®, Scotch® en Command ™ producten helpen u om sneller klaar te zijn voor een effectieve Back to Work.

Organiseer uzelf met Post-it® Index

Uw agenda updaten, folders organiseren of informatie sneller terugvinden: Post-it® Index flags of Post-it® Index tabs bieden tal van oplossingen om efficiënter te werken. “Soft flags” om uw agenda met kleuren te coderen, pijlvormige index flags om tot de kern van de zaak te komen of relevante informatie te markeren, duurzame en sterke tabs om uw folders beter te organiseren. Ontdek het volledige gamma aan Post-it® Index flags of Post-it® Index tabs en u wordt een overtuigd gebruiker.

Scotch® Magic ™ Tape, voor uitstekend werk. In hand- of verzwaarde dispensers, de Scotch® Magic™ Tape is onzichtbaar op papier, wordt makkelijk afgerold en zorgt er zo voor dat u de dagelijkse taken op een makkelijke en aangename manier kunt uitvoeren. De Scotch® Magic Tape kan worden beschreven en wordt zo een ultra veelzijdig en nuttig hulpmiddel voor het aanbrengen van verbeteringen of als een etiket.

Post-it® Z-Notes dispensers : haal een blaadje van het blokje en hou uw andere hand vrij!

Van serieus, trendy, ecologisch tot fun, kies de Post-it® Z-Notes dispenser die het best past in uw kantoor. Ontdek het gebruiksgemak van het Pop-up systeem en kies uit vele beschikbare kleuren van de Post-it® Z-Notes navullingen. 

Post-it® Z-Note dispensers, peel off a note and keep one hand free

Post- it® Super Sticky Notes zijn een onmisbaar instrument om de efficiëntie op het werk te verhogen. Van een klein vierkant tot een groot formaat, van effen tot gelijnd papier, van Canary Yellow™ tot felle kleuren, u kunt de Post-it® Super Sticky Notes gebruiken als reminder, to-do lijstjes  of voor  lange memo’s ter voorbereiding op vergaderingen. Dankzij de super sterke lijm, blijven de Post-it Super Sticky Notes bijna overal op plakken! 

Command™ Producten – ophangen zonder boren – verwijderen zonder sporen.

Weg met spijkers, schroeven en punaises. Met de haken van Command™ hangt u snel en gemakkelijk iets op! De revolutionaire transparante bevestigingsstrips van Command™ hechten stevig aan een grote diversiteit aan oppervlakken, zoals geschilderde en houten ondergronden, tegels en meer. En toch kunnen ze eenvoudig spoorloos worden verwijderd: geen gaten, beschadigingen of kleefresten. Herorganiseer uw werkruimte met de handige oplossingen van Command™. 

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit