Logo Staples

Schrijf, verwijder en herhaal: maak kennis met het FriXion-assortiment van Pilot

Delen via:
Pilot

Sinds de oprichting in 1918 heeft PILOT altijd sterk gefocust op innovatie. Daarmee  leverde het bedrijf een belangrijke bijdrage aan de technologische ontwikkelingen op het gebied van schrijfwaren. Vandaag de dag heeft PILOT als een van de weinige fabrikanten in de wereld het complete ontwikkeltraject van schrijfinstrumenten in eigen huis. Inclusief een succesvolle onderzoek- en ontwikkelafdeling, een eigen ontwerpafdeling, een efficiënt productieapparaat en een wereldwijd verkoopnetwerk.

papier, business, illustratie, symbool, teken, geïsoleerd, geen persoon, bureaublad, beeld, afbeelding, internet, design, vector, abstract, opmerking, geïsoleerd, tekst, communicatie, kaart, reizen

In de loop der jaren heeft PILOT een breed assortiment van exclusieve en specifieke inkten ontwikkeld. Zo bracht het merk − dankzij een ruime mate van chemische kennis en aanzienlijke investeringen in onderzoek − de warmtegevoelige inkttechnologie op de markt die is geïntegreerd in alle producten die behoren tot de FriXion Family.

Wat is de PILOT FriXion Family?

In één woord: revolutionair! Schrijven, wrijven, corrigeren zo vaak als u wilt ... De gepatenteerde thermische inkttechnologie van PILOT biedt een soepele schrijfervaring en, het belangrijkst, de mogelijkheid om eventuele fouten te wissen met de geïntegreerde FriXion-gum − en dat zonder schade aan het papier.

Hoe werken de producten van de FriXion Family?

FriXion-inkt kan uitgegumd worden dankzij de exclusieve warmtegevoelige inkttechnologie. Met de geïntegreerde kunststof dop op de FriXion kunt u geschreven tekst simpelweg uitgummen door eroverheen te wrijven.

Door het gummen ontstaat wrijvingswarmte (60 °C) waardoor de inkt onzichtbaar wordt. Kou (-10 °C) zorgt voor het tegenovergestelde effect. FriXion-pennen hebben een speciaal kunststof dopje waarmee het papier snel kan worden verwarmd zonder beschadiging.

Waaruit bestaat de FriXion Family? 

    • FriXion Ball: inktroller met een dop en een rubberen grip voor een perfect schrijfgevoel, verkrijgbaar in 10 kleuren en met een medium penpunt (0,7 mm) of een fijne penpunt (0,5 mm).
    • FriXion Ball Clicker: inktroller met drukmechaniek in de clip en een rubberen gripzone voor een perfect schrijfcomfort, leverbaar in 8 kleuren en met een medium penpunt (0,7 mm) of een fijne penpunt (0,5 mm).
    • FriXion Ball LX: de perfecte klik ... Een elegante metalen houder betovert uw vingers, in 6 schitterende kleuren, een lust voor het oog.
    • FriXion Point: inktroller met een dop en een rubberen grip voor een perfect schrijfgevoel, verkrijgbaar in 7 kleuren en met een fijne Hi-Tecpoint (0,5 mm).
    • FriXion Light: tekstmarker met een beitelvormige punt voor zowel brede of fijne markeringen, verkrijgbaar in 6 kleuren.

 

Hoe kan de FriXion Family uw dagelijks werk gemakkelijker maken?
Iedereen maakt fouten. De FriXion Family is het perfecte wapen om de uwe te corrigeren. 

FriXion Ball, FriXion Ball Clicker en FriXion Ball LX zijn ideaal voor het maken en bijhouden van nette notities, het aanbrengen van wijzigingen in een agenda en het maken van aantekeningen tijdens telefoongesprekken.

FriXion Point schrijft fijn en precies en is ideaal voor het maken van tekeningen en schetsen met gedetailleerde en/of geometrische  vormen.

FriXion Light is ideaal voor het markeren van alle soorten documenten, zoals wegenkaarten en (school)boeken.. 

Hoe helpt de FriXion Family u duurzaam te zijn en geld te besparen?

U kunt op een heel eenvoudige manier geld besparen en milieuvriendelijk zijn door uw FriXion-pen na te vullen in plaats van een nieuwe te kopen.

Met één FriXion vervangt u al uw oude potloden, gummen, pennen en zelfs correctietape.

illustratie, World Wide Web, vector, pagina, business, internet, banner, vector, horizontaal, label, tekst, symbool, communicatie, data, technologie, afbeelding, vorm, sjabloon, pijl, site
Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit