Logo Staples

Terug naar het werk na de zomervakantie? Met DYMO® bent u er helemaal klaar voor!

Delen via:
Dymo

Op kantoor ligt er altijd veel werk op u te wachten en na een deugddoende zomervakantie is er vaak meer werk dan dat u zou willen. 

Met DYMO kunt u uw kantoor veel doeltreffender en efficiënter inrichten. Het vele werk zal een stuk vlotter verlopen:

    • Bespaar tijd en energie: Met een goed georganiseerde werkomgeving verhoogt u de productiviteit; u en al uw collega's zullen alles wat er nodig is veel sneller vinden.
    • Verbeter de sfeer in uw team: Een gebrek aan organisatie veroorzaakt stress; door de tijd te nemen om alles te labelen en uw kantooromgeving en materialen zoals een nietjesmachine, mappen en kaften goed te organiseren, zet u een heel grote stap naar een leven zonder stress
    • Maak uw werkomgeving veiliger: Dankzij labels kunt u IT-materiaal, kabels en snoeren snel en gemakkelijk identificeren. . Zo vindt u meteen wat u zoekt indien er een probleem opduikt, ook al is het niet meteen zichtbaar.

onderwijs, school, geen persoon, onderzoek, boek, kennis, gegevens, papier, business, bibliotheek, literatuur, gegevens, college, Universiteit, horizontaal, informatie, document, studie, stapel, stapels

Van het labelen van mappen tot het identificeren van kabels en afdrukken van streepjescodes tot het opvolgen van de voorraad of het afdrukken van verzendlabels. DYMO heeft oplossingen die de productiviteit en doeltreffendheid helpen verbeteren in nagenoeg elke werkomgeving. 

Doe meer met geavanceerde labelfuncties op uw computer of onderweg.

Onderweg gebruikt u de LabelManagerTM 160 om uw mappen en kaften te organiseren. Gewoon uw tekst typen, bewerken met door één toets bediende sneltoetsen en druk telkens opnieuw perfecte, professioneel ogende labels af. 

geïsoleerd, apparatuur, kunststof, geen persoon, technologie, Toon, macht, business, elektronica, modern, eigentijds, industrie, geglazuurd, veiligheid, machines, veiligheid, beveiliging, nummer, toestel, succes

Aan de computer gebruikt u de LabelWriter TM 450 Turbo voor uw post of verzendlabels en streepjesodes zodat u verspilling en geknoei vermijdt met etikettenvellen en zonder moeite de precieze hoeveelheden afdrukt. U kunt uw labels zelfs rechtstreeks op pc of Mac®* bijwerken. 

Vraag naar het ruime aanbod kleuren, maten en materialen van DYMO om het organiseren van uw omgeving en uw spullen gemakkelijker te maken.

Wilt u tijd besparen en het verschil maken voor uw zaak? Dan heeft DYMO de ideale oplossing voor u!

* Compatibel met Windows® 7 of later en Mac OS® X v10.8 of later.

* Microsoft en Windows zijn ofwel gedeponeerd handelsmerk of handelsmerk van de Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Mac en OS X zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit