Logo Staples

Vergaderingen: bespaar tijd en werk efficiënter met de juiste methoden en hulpmiddelen!

Delen via:
  • Oxford

Als professional woont u dagelijks meerdere vergaderingen bij. Hier kunt u uw ideeën onderzoeken, vorderingen maken in uw projecten en ideeën met uw werknemers en klanten bespreken. Naast het luisteren en aan de vergadering deelnemen, dient u ook nog aantekeningen te maken. Het is belangrijk dat u deze aantekeningen opnieuw kunt gebruiken en/of met uw team kunt delen. Hier ziet u hoe.

Het gaat vanzelf!
In plaats van tijdens de vergadering of daarna overschrijven wat er op de flipchart wordt geschreven, scant u met de SCRIBZEE-app de flipchartvellen door de markeringen op het scherm met die op het papier uit te lijnen. Wanneer u de pagina's wilt gebruiken, delen, of de volgorde ervan wilt wijzigen hoeft u alleen maar de applicatie te openen waar de pagina's per onderwerp zijn opgeslagen, en selecteert u de gewenste functie.

Ook kan iedereen dit aan het einde van de vergadering doen, waardoor er niet meer gewacht hoeft te worden op een collega die alle aantekeningen doorstuurt. U kunt hetzelfde doen met het OXFORD-notitieboek dat u gebruikt hebt om de belangrijkste ideeën en instructies voor uw teams op te schrijven.

De SCRIBZEE-app kan worden gebruikt om eenvoudig één document met alle aantekeningen te maken, waarop u vervolgens de meest geschikte volgorde toe kunt passen. Een ideale oplossing voor het onthouden van aantekeningen voor de volgende vergadering, of het maken van een samenvatting op maat, die aan het einde van de vergadering direct met uw collega's kan worden gedeeld!

De SCRIBZEE-app en de slimme schrijfblokken en SMART CHARTS-flipcharts van OXFORD INTERNATIONAL maken het mogelijk om alles te organiseren, te reorganiseren, te bewerken en te delen. U beslist! Uw aantekeningen zullen naarmate uw gedachten en projecten vorderen steeds rijker worden.

* Download gratis de nieuwe toepassing SCRIBZEE by OXFORD Apple Store of Google Store

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit