Logo Staples

Verhoog gemakkelijk uw effecientie met producten DURABLE

Delen via:
durable

Het einde van het jaar nadert, nog veel te werk moet worden afgerond, maar de tijd is te kort?

Een goede voorbereiding en professioneel gepresenteerde documenten zijn slechts twee vereisten om efficiënt te werken - DURACLIP®, de meest succesvolle klemmap ter wereld helpt u hierbij! Gemaakt van slijtvaste kunststof, transparant voorblad en een klem gemaakt van speciaal staal. Deze A4 klemmap is perfect voor het bewaren van documenten zonder ze te beschadigen door perforatie of nietjes. Beschikbaar in een brede waaier van kleuren en met een vuldiepte van 3 of 6 mm, een veelzijdige klemmap dus. Ervaar het DURACLIP® systeem: open de klem, plaats de documenten in de map en sluit de klem - klaar!

Food and Breakroom

Hoe we informatie delen heeft een direct effect op de kracht van de boodschap.  Zowel de signalisatie- als de displaysystemen van DURABLE zijn experts bij het presenteren van  informatie op kantoor. Gemaakt van hoogwaardige materialen,  echt duurzaam en dus ideaal voor dagelijks gebruik. 

Toegangscontrole en werknemeridentificatie moet efficient en tijdbesparend zijn. Magnetische strips en chips van identiteitskaarten en veiligheidspassen moeten goed worden beschermd, maar moeten ook steeds dicht bij de hand zijn. DURABLE biedt een breed scala aan praktische oplossingen voor dagelijks gebruik. Kies uw favoriete bevestiging voor uw kaarthouder of veiligheidspashouder - een kaarthouder met afrolmechanisme geeft bijvoorbeeld snelle toegang tot de belangrijkste kaarten en veiligheidspassen en kunnen uitgerokken worden tot een lengte tot 80 cm.

Het merk DURABLE staat garant voor producten van top-kwaliteit,  een hoog niveau van klantenservice en meer dan 95 jaar productinnovatie. Steeds gewijd aan de ontwikkeling van de organisatie van het kantoor en presentatiesystemen die de gebruiker ten goede komen. DURABLE biedt productoplossingen die uw tijdsefficiëntie en effectiviteit verhogen.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit