Logo Staples

Wat gaat u vandaag lamineren?

Delen via:
  • Leitz

Een lamineermachine en lamineerhoezen zijn essentiële producten op elk kantoor. Visitekaartjes, naam badges, telefoonlijsten en aankondigingen – de mogelijkheden zijn eindeloos. Lamineren beschermt tegen vuil, vocht en vlekken en geeft papier een stevig, glossy uiterlijk. Leitz zorgt ervoor dat lamineren simpel en snel gaat. Zelfs in een steeds digitaal wordende wereld, blijven de gelamineerde signalisaties, documenten en andere papieren een belangrijke rol spelen. Wat u ook kiest om te lamineren – een parkeerbordje, uw wekelijkse planning, een ID kaart voor een evenement, en meer – het blijft langer mooi, beschermd tegen water en vuil, herbruikbaar en makkelijk schoon te maken. 

Professionele snelheid, professionele resultaten
Leitz innovatieve iLAM lamineermachines zijn intuïtief, gemakkelijk en probleemloos. Ze zijn ontworpen om u te voorzien in een uitzonderlijke combinatie van hoge kwaliteit en snelheid, met elke keer een perfect resultaat. Daarnaast hebben alle iLAM machines een laag energieverbruik en schakelen ze automatisch uit wanneer 30 minuten niet in gebruik.

De robuuste, betrouwbare Leitz iLAM Office lamineermachine, beschikbaar in A4 en A3 formaat, levert professionele resultaten en gemak in een slanke en aantrekkelijke machine. Slechts één minuut opwarmtijd! Het is geschikt voor 80 en 125 micron lamineerhoezen, en geen ingewikkelde instellingen zijn nodig – probleemloos lamineren terwijl er excellente kwaliteit wordt geleverd. 

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit