Logo Staples

5 handige tips voor kantoor

Delen via:
  • International Paper

Als je succes wilt hebben, ben je altijd op zoek naar de beste manier om productiever en efficiënter te werken en je tijd zo goed mogelijk in te delen. Gelukkig zijn er een paar slimme trucs om diverse verbeteringen aan te brengen op het werk. Hier zijn 5 handige tips die u vandaag nog kunt uitproberen:

Kantoortip #1: Toetsenbord schoonmaken
Gebruik schoon plakband om het vuil tussen de toetsen te verwijderen.

Kantoortip #2: Elektrische snoeren netjes wegwerken
Gebruik verschillende papierklemmen om de snoeren bij uw bureau uit elkaar te houden en netjes weg te werken. U bevestigt de klemmen aan uw bureau of een ander oppervlak en kunt dan elk snoer in de 'lus' van de metalen beugel hangen.

Kantoortip #3: Bewegen aan uw bureau
Soms wil je meer bewegen, maar ontbreekt het je aan tijd. Kom daarom in beweging achter uw bureau door uw stoel te vervangen door een zitbal of door over te stappen op een sta-bureau.

Kantoortip #4: Wankele meubels stabiliseren
Maak een kantoormeubel weer stabiel door een oude cd onder de wiebelende poot te leggen. Zo blijft de vloerbedekking ook mooi. Cd's zijn bovendien fantastische onderzetters.

Kantoortip #5: Gemakkelijk papier uit de verpakking halen
Kost het u moeite om papier uit de verpakking te halen, vooral als het in plastic zit? Gebruik dan een verpakking met een nieuwe gemakkelijke oplossing: 'Tear Strip'. Dan kunt u het pak papier snel met maar twee vingers openen, zonder dat er per ongeluk een scheur in komt. 

Andere voordelen zijn:

  • Geen scherpe voorwerpen nodig voor het openen van het pak papier
  • Geen risico dat uw nagels worden beschadigd
  • Geen papierranden die per ongeluk zijn beschadigd, dus minder kans op vastgelopen papier
  • Meteen de hele riem papier gebruiken of meer dan één riem in de printer laden
  • Na opening kan het resterende papier worden bewaard in de beschermende verpakking

International Paper heeft de ‘Tear Strip‘ ontwikkeld voor het hele assortiment HP Everyday Papers. Deze oplossing voor een gemakkelijk te openen verpakking is verscheidene malen bekroond, o.a. met de EOP Award, de prijs voor product van het jaar 2016 en de Benelux Office Products Award 2016. Een van de juryleden merkte op: ‘Een tape om iets gemakkelijk te openen, om een pak papier als het ware open te ritsen, is een concept dat gebruikt is in vele categorieën, maar niet eerder bij kantoorpapier.‘

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit