Logo Staples

HP - Inkt- en tonercartridges

Delen via:
Hp

Waarom kiezen voor originele HP inkt en toner?

Met de originele HP inkt en toners, beleeft u altijd een geweldige printervaring. Vermijd de verborgen kosten van niet-HP cartridges. HP originele tonercartridges bieden de beste totaalwaarde. Zo bespaart u tijd en geld.

Het ontwikkelingsproces van HP cartridges omvat honderden testuren en jarenlange engineering en wetenschap om klanten een geweldige printervaring te kunnen bieden.

Duurzaamheid: ontworpen met oog voor het milieu

Originele HP supplies zetten in op duurzaamheid en zijn ontworpen met oog voor het milieu. HP maakt het makkelijk om hulpbronnen en papier te besparen tijdens het printen. En zodra u klaar bent, kunt u de supplies gratis en eenvoudig recyclen.

 

Betrouwbaarheid en kwaliteit

U kunt rekenen op HP originele tonercartridges, ontworpen voor een indrukwekkende, consistente printkwaliteit en compromisloze prestaties. Zo beleeft u keer op keer perfecte afdrukken.4,5

 

Veilige cartridges voor kantoorgebruik

Ter bescherming van uw printer en uw gegevens biedt HP veilige smartcard-technologie om aanvallen via chips te voorkomen. Ook zijn de originel HP cartridges voor kantoorgebruik voorzien van fraudebestendige firmware van HP. De veilige toeleveringsketen bestaat o.a. uit verschillende beveiligingsfuncties, van chipontwerp tot programmering, installatie, verpakking en tracking. Deze bieden productintegriteit voor de klant.7

 

Voor tonercartridges waarop u kunt vertrouwen, is de keuze eenvoudig. Alleen originele HP technologie levert buitengewone betrouwbaarheid en superieure printkwaliteit.8

Met originele HP tonercartridges zorgt u voor een vlekkeloze printworkflow, thuis en op kantoor. Minder beroep op service, minder onderbrekingen en een maximale levensduur van de printer.9

Bestel nu

Extreem laag smeltpunt
Originele HP toner smelt vlug, waardoor uw afdrukken en uw printer worden beschermd.

Perfecte match
Elk origineel HP cartridgemodel is ontworpen zodat hij perfect past bij het formaat en de snelheid, de smelttemperatuur en het soort papier van uw printer. Deze perfecte match is kenmerkend voor de betrouwbaarheid en printkwaliteit van HP.

Statische elektriciteit
De kracht waarmee elke punt, streep en komma op het papier wordt gebracht. Originele HP tonercartridges veranderen statische hechting van een probleem tot een vlekkeloze printoplossing.

De juiste kleur
Voor levensecht oranje moeten geel en magenta exact worden gecombineerd. Alleen originele HP toner vloeit gemakkelijk genoeg om uw sinaasappelen er echt oranje uit te laten zien in plaats van gelig.

Een persoonlijk gesprek

Voor een oplossing die is afgestemd op uw behoeften, neemt u contact op met een van onze accountmanagers.

Let's talk in person NL

Form
Submit
1. 82% van de originele HP inktcartridges bevat 45-70% gerecycled plastic. 100% van de originele HP tonercartridges bevat tussen de 5 en 45% gerecycled materiaal dat van de consument of de industrie afkomstig is. Geldt niet voor tonerflessen, inktflessen en andere niet vermelde producten. Zie lijst.
2. Het programma is niet in alle landen beschikbaar. Zie http://hp.com/go/recycle
3. Zie hp.com/sustainableimpact
4. Onderzoek van Buyers Laboratory Inc. in juli 2017 in opdracht van HP waarbij originele HP inktcartridges (121XL, 122XL, 178XL, 300, 300XL, 301XL, 364, 364XL, 650) werden vergeleken met opnieuw gevulde, remanufactured en namaakinktcartridges van 21 andere merken die in de regio EMEA worden verkocht. Zie rapport.
5. In opdracht van HP in 2019 door SpencerLab uitgevoerd onderzoek naar betrouwbaarheid bij kleurenafdrukken, waarbij originele HP kleurencartridges voor LaserJet werden vergeleken met cartridges van zes andere merken voor de HP LaserJet Pro 400 kleurenprinter M451, die werden verkocht in Europa, het Midden-Oosten en Afrika; CE410A/X, CE411A/12A/13A cartridges. Zie rapport. In opdracht van HP in 2019 door SpencerLab uitgevoerd onderzoek naar betrouwbaarheid bij zwart-witafdrukken, waarbij originele HP cartridges werden vergeleken met 12 merken cartridges van andere leveranciers voor de HP Pro M402 en Pro 521 printer; HP 26A en 55A cartridges. Zie rapport.
6. Zie hp.com/go/printpermanence.
7. Onderzoek van Escalent uit 2020 in opdracht van HP. Resultaten gebaseerd op 246 enquêtes onder HP ServiceOne Partners met ten minste 6 maanden ervaring die in de 12 maanden voorafgaand aan het onderzoek onderhoud hebben gepleegd aan LaserJet printers van HP met zowel originele HP als niet-HP tonercartridges. Het onderzoek is uitgevoerd in UK, IE, FR, DE, IT, LU, AT, BE, PT, ES, NL, SE, RU, UA, PL, HU, CZ, HR, RO, ZA, SA, AE, EG, MA, QA en TR.  Zie rapport
8. Een betrouwbaarheidsonderzoek van SpencerLab in 2014 (kleur) en 2013 (monochroom) voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, beide in opdracht van HP. Bij het kleurenonderzoek werden originele HP LaserJet kleurencartridges vergeleken met vijf merken niet-HP cartridges voor de printer HP LaserJet Enterprise 500 Color M551 en de cartridges CE400AX/01A/02A/03A. Ga voor verdere details naar www.spencerlab.com/reports/HP-CLR-Reliability-EMEA-2014.pdf (PDF, 2.45MB). Bij het monochroom-onderzoek werden originele HP LaserJet cartridges vergeleken met tien merken niet-HP cartridges voor de printers HP LaserJet P2035 en P1102 en de cartridges 05A en 85A. Ga voor verdere details naar www.spencerlab.com/reports/HP-Reliability-EMEA-2013.pdf (PDF, 2.72MB).
9. Beschikbaarheid van het programma kan variëren. Het retourneren en recyclen van originele HP cartridges is momenteel beschikbaar in meer dan 50 landen, gebieden en regio's in Azië, Europa en Noord- en Zuid-Amerika via het HP Planet Partners-programma
10.Een onderzoek van Market Strategies International uit 2014 in opdracht van HP. Resultaten gebaseerd op 206 enquêtes van HP ServiceOne Partners die ten minste 6 maanden ervaring hebben met het onderhoud van HP monochroom en kleuren LaserJet printers met HP en niet-HP tonercartridges, en die deze ervaring binnen 12 maanden van het onderzoek hebben gehad. Het onderzoek is in 26 landen afgenomen: UK, IE, FR, DE, IT, LU, AT, CH, BE, PT, ES, SE, RU, UA, PL, HU, CZ, HR, RO, ZA, SA, AE, EG, MA, QA en TR.
Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit