Logo Staples

Staples Solutions introduceert de Canon WG 7550 – een ideale A3-kleuren-inkjetprinter voor veeleisende taken

Delen via:
  • Canon

De Canon WG 7550 is een veelzijdige, high-speed printer die is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van het MKB. Door het compacte, onderhoudsarme ontwerp is deze A3-printer een duurzame en voordelige keuze.

Perfect compact
Door het handige, compacte formaat is deze kleuren-inkjetprinter ook ideaal voor kleinere kantoren. Printen, scannen en kopiëren op A3-formaat met één multifunctioneel apparaat en bediening via een intuïtief 5-inch kleurentouchscreen met schermtoetsenbord.

High-speed productiviteit
Maximale efficiëntie met uitzonderlijke printsnelheden tot 80 pagina's per minuut om strakke deadlines te halen. Ook met de optie voor high-speed scannen en kopiëren – met de ADF-functie voor 100 vel - kunt u dubbelzijdige scans in één keer verwerken en verspilt u geen tijd. Dankzij een maximale papiercapaciteit van 2250 vel (inclusief optionele cassette) en inktcartridges met hoge capaciteit, blijft de uitvaltijd beperkt en de productiviteit optimaal. De snelheid wordt ondersteund door de unieke FINE Line-printkoptechnologie van Canon. Een vaste printkop omspant de volledige paginabreedte om sneller te printen. Er is geen droogtijd dankzij de nieuwe inkt met hoge viscositeit.

Eenvoudig onderhoud
Deze hoogwaardige printer is eenvoudig en probleemloos te installeren en gemakkelijk in onderhoud. Minder vervangbare onderdelen en vloeiende papierinvoer zorgt voor maximale beschikbaarheid en weinig onderhoudstijd en -kosten. Dankzij de inktcartridges met groot volume kunt u ook 20.000 pagina's printen met een speciale XL-zwarte-inktcartridge en 16.500 pagina's in kleur. Zo heeft u minder uitvaltijd, hoeft u minder vaak inktcartridges te verwisselen en liggen de gebruikskosten lager.

Naadloze verbindingen
Moeiteloos verbinding maken met bekabelde en wireless netwerken. De WG7550 is voorzien van Wi-Fi. Gebruikers kunnen rechtstreeks vanaf apparaten printen via Mopria (Android), Apple AirPrint (iOS) of de mobiele Canon PRINT Business-app. Gebruikers kunnen ook scans overzetten en rechtstreeks printen vanaf USB.

Bestel nu

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit