Logo Staples

Alles voor op kantoor bij Staples Business Advantage op de Vakbeurs Faciliair

Delen via:
Staples_article

Eind januari was de 19e editie van de Vakbeurs Facilitair. Deze driedaagse beurs groeide sinds zijn oprichting in 1999 uit tot dé bron van informatie op het gebied van facilitair management in Nederland – en is in zijn soort zelfs de grootste ter wereld. Dit jaar kwamen er ruim 18.000 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht (de nieuwe locatie na 18 jaar Brabanthallen) om de bijna 400 standhouders te bezoeken. 

Staples Business Advantage was hier goed vertegenwoordigd met een stand van 90m2 in het thema Make More Happen. Op de stand was er vooral aandacht voor de vele oplossingen die Staples Business Advantage biedt naast de traditionele kantoorartikelen. In het bijzonder voor de technologie-, food- & breakroom-, cleaning & waste- en meeting roomoplossingen.

Na een rustige start op de eerste beursdag kwam het aantal bezoekers gedurende de dag goed op gang met goed gevulde gangpaden en stands. De donderdag was traditioneel de drukste dag en ook vrijdagochtend en begin van de middag viel de belangstelling niet tegen. Een goede zet van de beursorganisatie om de bezoekers van de NOT (Nationale Onderwijs Tentoonstelling) die gelijktijdig plaatsvond toegang tot de Vakbeurs Facilitair te geven, want er waren ook relatief veel mensen uit het onderwijs dit jaar.

Ook op de Staples Business Advantage stand kwamen er tijdens de beurs veel goede gesprekken op gang. Niet alleen met klanten, maar ook met nieuwe contacten. Waarbij opviel in veel gesprekken dat zij vaak Staples eigenlijk alleen kende van de kantoorartikelen en verrast waren door de breedte van het aanbod en services. Een teken dat de stand zijn werk goed gedaan heeft (met dank aan Eldee Expo Designers).

De Vakbeurs had dit jaar ook veel ruimte ingeruimd voor kennisoverdracht. Met 9 zalen op de beursvloer en ruim 200 sprekers was hier een goed programma samengesteld wat de volle breedte van het facilitair management behandelde. Van beveiliging tot inkoop, van duurzaamheid tot ergonomie; voor iedereen zat er wel minimaal 1 interessante presentatie bij. Er mag nog wel gewerkt worden aan presentatietechniek bij sommige sprekers.

Het was een interessante editie dit jaar met veel noviteiten, een goede kwaliteit aan bezoekers en veel kennisoverdracht. De keuze om te verhuizen naar de Jaarbeurs is een goede geweest. Centraal gelegen en goede faciliteiten.

Iedereen bedankt voor zijn of haar komst naar de beurs en de Staples Business Advantage stand en ‘let’s make more happen’!

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit