Logo Staples

Creëer met Legamaster de werkplek van morgen.

Delen via:
Legamaster

Wereldwijd veranderen kantoren en werkplekken snel. Het kantoor van de toekomst is flexibel, open en gericht op samenwerking. Met een sterke focus op hoge kwaliteit, aanpasbaarheid, multi-functionaliteit en interactie. Het kantoor van morgen is ontworpen om productiviteit, creativiteit en innovatie te stimuleren.

Belangrijke trends als mobiliteit, de groeiende behoefte aan spontane en informele interactie, de geografische spreiding van werknemers en de verschuiving van grote naar kleinere vergaderruimtes zijn het fundament voor de werkplek van de toekomst. Om interactie en samenwerking te versterken adviseert Legamaster bedrijven en organisaties in meetings ten minste één non-tech tool te gebruiken teneinde een creatieve en op samenwerking gerichte setting te creëren met behulp van bijv. flipcharts, Magic-Charts en andere tactiele en interactieve oplossingen.

Business, geen persoon, geïsoleerde, papier, hedendaagse, technologie, document, verticaal, binnenshuis, illustratie, apparatuur, creativiteit, gegevens leegmaken, legen, advies, office, grafisch ontwerp, industrie, gegevens

Onze Legamaster Silvertec Mobile Flipchart is een icoon, uitstekend passend in elke werkomgeving. Gebruiksvriendelijk, flexibel en aanpasbaar. Een zeer effectieve oplossing voor iedereen die in teamverband ideeën wil genereren, visualiseren en vastleggen. Het gebogen bordoppervlak en de ergonomische vormgeving geven perfecte ondersteuning bij het schrijven. De metalen flipchart heeft een premium zilverkleurige coating en is eenvoudig in hoogte verstelbaar.  De stervormige voet heeft geremde zwenkwielen.  

Het opvallende en unieke Legamaster Magic-Chart Whiteboard folie biedt een kant-en-klaar  schrijfoppervlak, zelfs als er geen whiteboard of flipchart beschikbaar is – een perfecte, ready-to-use oplossing voor elke meeting. De electrostatische folie sheets hechten zich eenvoudig aan elke oppervlakte of ondergrond (glas, beton, hout, behang) zonder vlekken of resten achter te laten. De folie sheets kunnen daarnaast vele malen moeiteloos verplaatst worden. Een ongekende oplossing voor bijvoorbeeld intensieve brainstormsessies of workshops.

Delen via:
Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit