Logo Staples

Legamaster – Goed uitgerust voor een sterke finish

Delen via:
Legamaster

Legamaster biedt een breed assortiment oplossingen voor uw werkomgeving, waarmee u de basis legt voor een succesvol laatste kwartaal van het jaar.

De batterij weer opgeladen na de zomervakantie? U bent uitgerust, verfrist en energiek? Dan is het cruciaal om nu het momentum te pakken en uw concurrentiekracht aan te scherpen. Legamaster biedt een breed assortiment oplossingen voor uw werkomgeving waarmee u een topprestatie kunt neerzetten in de laatste maanden van het jaar.

Onze Legamaster PROFESSIONAL range is een iconische lijn van kantoor-accesoires waar geen werkomgeving zonder kan.

geen persoon, display, business, technologie, papier, lege, meubilair, uitrusting, binnenshuis, geïsoleerd, leeg, office, een, scherm, computer, elektronica, billboard, mensen, eigentijds, tabel
Business, papier, illustratie, pagina, tekst, horizontaal, symbool, document, internet, World Wide Web, teken, gegevens, geïsoleerde, verticale, label, veiligheid, technologie, data, ontwerp, communicatie

Een van onze topproducten is de Legamaster PROFESSIONAL whiteboard: een duurzaam en krasvast whiteboard van topkwaliteit. Perfect voor het genereren, visualiseren en vastleggen van gedachten, ideeën en inspiratie. Het combineert een premium en tijdloze uitstraling met een groot aantal eigenschappen waarmee het whiteboard eenvoudig is te installeren, te gebruiken en te reinigen. Een ongeëvenaard hulpmiddel dat meetings, besprekingen, workshops en andere vormen van professioneel samenwerken effectiever laat verlopen. 

Met Legamaster MagicWipe kan uw whiteboard eenvoudig en snel worden gereinigd. Omdat deze unieke microvezel wipe zelfs de moeilijkste strepen en vlekken verwijdert (inclusief permanent marker inkt) , zal uw whiteboard er altijd uit blijven zien als nieuw. 

Onze Legamaster PROFESSIONAL Kit bevat een rijke collectie van accessoires van topkwaliteit waarmee u onze whiteboards probleemloos en eenvoudig kunt gebruiken. De kit bevat een set van 10 board markers, dry-wipe tissues, whiteboard cleaner, (supersterke) magneten en een board assistent.

Legamaster, we make communication visible!

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit