Logo Staples

Naam badges: essentieel onderdeel van een succesvolle samenwerking.

Delen via:
  • durable

Een geslaagde samenwerking van medewerkers in  bedrijven is van belang voor het succes van projecten. Ondanks de groei van virtuele werkplekken, zijn persoonlijke ontmoetingen nog steeds zeer belangrijk. Naambadges dragen bij tot de ondersteuning van een goede samenwerking, zowel tijdens interne als externe events. De juiste naam badges zijn een belangrijke basis voor een succesvolle communicatie alsook een onmisbaar hulpmiddel voor  als de duidelijke identificatie van business partners en klanten vergemakkelijkt.

Naambadges zijn een belangrijk onderdeel van een professionele huisstijl; of ze nu gebruikt worden op beurzen, in de bankwereld, tijdens meetings of andere publieke plaatsen.  De premiumkwaliteit  naambadges met een superieur design dragen bij tot een  professionele uitstraling, de standaard naambadges zijn perfect voor een regelmatig hergebruik en een praktische functionaliteit.

De ideale organisatie van naambadges in twee stappen:

Stap 1: Kies de juiste naambadge
Voor welke gelegenheid wil u de naambadge gebruiken ? Wat is hierbij belangrijk ?
De duurzame PRESTIGE naambadge ideaal voor een  professionele uitstraling.  De hoge kwaliteit  naambadges zijn verkrijgbaar  met een stijlvol aluminium frame, een elegante zwarte balk of zonder frame voor een eenvoudige uitstraling. Handig :  De SMART CLIP naambadge in mini formaat kan worden bevestigd aan een revers, das of als afbeelding op kragen.  U ondersteunt de eerste indruk die u wil nalaten met een passende naambadge, dit is de basis voor een succesvolle communicatie.

Stap 2:  Badgemaker & Duraprint :  eenvoudig & efficiënt
Ideaal voor een eenvoudige etikettering van naamkaartjes: Met de gratis software DURAPRINT® kunt u uw persoonlijke ontwerpen voorbereiden, afdrukken en bewaren voor later en dit in een mum van tijd.  Elke duurzame naambadge heeft een handige, micro-geperforeerde BADGEMAKER® insert, te bedrukken met de DURAPRINT® software .

Tip:  Voor grote evenementen kunt u beroep doen op de praktische databasefunctie, waarmee u de lijsten van namen en afbeeldingen in één keer kunt importeren.  Er bestaat geen gemakkelijkere manier !

Naambadges: innovatief en creatief! Zorg dat de huisstijl van uw bedrijf opgemerkt wordt.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit