Logo Staples

Samenwerken voor een georganiseerde werkplek!

Delen via:
  • Dymo

Soms zijn hulpmiddelen op kantoor niet gemakkelijk beschikbaar en wordt het moeilijker om onze taken te voltooien.  In de kantooromgeving van vandaag is samenwerking belangrijk voor succes. Apparaten die veelzijdig en eenvoudig te delen zijn, stimuleren een open werkcultuur gebaseerd op samenwerking. 

Meer organisatie, meer efficiëntie, meer samenwerking!
Door identificatie en organisatie kunnen werknemers een veiligere, productievere en efficiëntere werkomgeving creëren. Labelmakers en labels helpen organisaties een breed scala aan labeltoepassingen aan te pakken, waardoor het werk eenvoudiger wordt:

Dankzij Bluetooth®-connectiviteit is de nieuwe DYMO® MobileLabeler de ideale labelmaker voor gedeelde kantooromgevingen, want meerdere gebruikers kunnen er met hun smartphones of tablets verbinding mee maken om labels af te drukken.  De gratis DYMO Connect-app en Bluetooth®-connectiviteit zorgen voor een snelle configuratie, terwijl u dankzij de spellingscontrole, omzetting van spraak naar tekst en diverse lettertypes snel labels tot 24 mm breed kunt creëren. 

Met MobileLabeler kunt u onderweg op een eenvoudige manier het hele kantoor organiseren. Druk overal via uw smartphone uw labels af in slechts 5 eenvoudige stappen:

  1. Download de DYMO® Connect-app
  2. Maak een verbinding met de DYMO® MobileLabeler*
  3. Voer uw tekst in
  4. Individualiseer uw labels
  5. Printen

Deel draagbare kantoorapparatuur eenvoudig met uw collega’s en stimuleer daardoor een grotere samenwerking op het kantoor. Zorg dat uw organisatie vooruitgaat en groeit door duidelijke signalisatie en kleurcodering. Vraag naar DYMO’s ruim assortiment van 20+ tapekleuren, -maten en -materialen en maak uw juiste labelkeuze voor de juiste toepassing!

Gebruik de LabelWriterTM 450 Turbo op uw computer om labels af te drukken voor uw mailing, verzendingen, streepjescodes en naambadges en vermijd afval en gedoe met labelvellen. Druk moeiteloos exacte hoeveelheden af voor een eenvoudige en snelle organisatie. U kunt uw labels zelfs aanpassen op uw pc of Mac® **.

 

*DYMO MobileLabeler is compatibel met Windows® 7 of later, Mac OS® v10.4 of later, Android™ 4.4 of later, iOS® 8.0 of later. DYMO connect is compatibel met Android™ en iOS.
**Compatibel met Windows® 7 of later en Mac OS® X v10.8 of later. Microsoft en Windows zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van de Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Mac en OS X zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit