Logo Staples

SPACE-UP Writing collection – Do you dare to THINK BIG?

Legamaster
Delen via:

Ideeën moeten de ruimte krijgen om op te kunnen borrelen. Net als een lampje wat aanknipt, komen ze in één keer naar boven. En dan wilt u niets liever dan deze ideeën delen en verder uitwerken. 

Legamaster helpt u hier bij!

Visualiseer en de beste ideeën komen tot leven
Teken, schets, hang of kleur. Met de oplossingen van Space-Up writing collection van Legamaster creëert u moeiteloos een whiteboardwand waarop de mooiste ideeën ontstaan. Kies één van de drie mogelijkheden die het beste past bij u en uw omgeving:

  • WALL-UP Whiteboard panelen:
    Maak van elke wand een hoogwaardig, beschrijfbaar en uitwisbaar whiteboard oppervlak. Voorzie uw kantoormuur eenvoudig van de Wall-Up oplossing. Creëer zo een oneindig schrijfoppervlak. Wall-Up is dé XL-whiteboardwand van de hoogste kwaliteit binnen de Space-Up writing collection.
  • BOARD-UP Frameloze whiteboards:
    Naast elkaar, boven elkaar of in een uniek patroon. Hoe u het ook doet, creëer uw eigen whiteboard wand in een handomdraai met behulp van de Board-Up oplossing.
  • WRAP-UP Whiteboard folie:
    Op zoek naar een oplossing die van uw kast, tafel of wand een magnetisch schrijfoppervlakte maakt? Dan is Wrap-Up dé oplossing voor u! Gebruik het oppervlak van het whiteboard om uw creativiteit de ruimte te geven! Gebruik het in een vergaderruimte, kantoor, school of thuis, of gebruik het voor brainstorm of lean-sessies.

Contact opnemen

 

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit