Logo Staples

Visuele communicatiemiddelen van Nobo
Creativiteit - Communicatie - Inspiratie


Of u nu wilt vergaderen met collega's, creatieve ingevingen wilt vastleggen of belangrijke informatie wilt delen, Nobo biedt overal een passende oplossing voor. Met Nobo Whiteboards en Flipovers en de bijbehorende accessoires kunt u heel eenvoudig gezamenlijk ideeën ontwikkelen - voor nog succesvollere vergaderingen. De hoogwaardige Memoborden, Posterlijsten, Stoepborden en Vitrines maken het mogelijk om informatie duidelijk te communiceren. Planborden en T-kaart Planningsets maken uw projecten overzichtelijk.

Ontdek het Nobo assortiment en kies het juiste communicatiemiddel

Alles draait om de kwaliteit van het oppervlak. Één van de belangrijkste factoren bij het kiezen van een Whiteboard is het oppervlak. Wij helpen u om het meest geschikte oppervlak te selecteren voor uw toepassing.

Glasborden & Whiteboards

Hoogwaardige whiteboards in verschillende groottes en kleuren met magnetisch oppervlak uit gehard veiligheidsglas, emaille of gelakt staal.

Bestel nu

Mobiele whiteboards & Flipovers

In verschillende groottes en oppervlakken verkrijgbaar. Dankzij de wielen of driepoot statief kunnen ze makkelijk worden verplaatst.

Bestel nu

Vilten
memoborden

Op de vilten memoborden kunt u eenvoudig informatie ophangen. De borden zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar.

Bestel nu

Binnen- en
Buitenvitrines

De Nobo magnetische vitrines zijn er met schuif- of scharnierdeuren, in verschillende formaten en geschikt voor binnen of buiten gebruik. U vindt altijd de perfecte oplossing voor het weergeven van uw mededelingen.

Bestel nu

Stoepborden &
Poster frames

Weerbestendige, uitklapbare stoepborden en poster frames in verschillende formaten voor de presentatie van posters en mededelingen met ontspiegelende PVC afdekplaat. De inhoud is eenvoudig te wisselen.

Bestel nu

Delen via:
Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit