Logo Staples

Technologie op de werkplek

Delen via:
Staples_article

We leven in een tijdperk waarin technologie en innovatie zich voortdurend ontwikkelen. Om gelijke tred te kunnen blijven houden, moet uw bedrijf productief, flexibel en gefocust zijn. Terwijl werknemers de grenzen van de plaats, tijd en manier waarop ze hun werk doen verleggen, moet u er voor zorgen dat uw bedrijf verbonden blijft. In een wereld die constant in beweging is, bieden nieuwe technologische oplossingen tal van opties om uw medewerkers en uw bedrijf voorop te laten of blijven lopen. Hieronder vindt u een aantal zaken waar u aan moet denken om dit te realiseren.

Een duidelijk pad naar comfort
Wanneer u bedenkt hoeveel tijd uw medewerkers aan hun pc doorbrengen, is het belangrijk ervoor te zorgen dat hun bureauleven als een goed geoliede machine verloopt. Maak uw keuze uit de nieuwste randapparaten en devices - van LED-monitoren tot draadloze toetsenborden en van desktop tot tablet of BYOD of een hybride werkmodel - en u kunt de ergonomie verbeteren, ruimte besparen en ervoor zorgen dat u trots kunt zijn op uw werkplekken en uw medewerkers overal kunnen werken zich kunnen richten op die dingen die ertoe doen.

Werk waar u maar wilt
De tijden van traditionele 9-tot-5 werkdagen zijn voorbij. Vandaag de dag bepalen medewerkers steeds vaker zelf waar en wanneer ze werken. Onderweg, thuis of op kantoor. Hoewel deze flexibele werkstijl handiger is, zijn de behoeften die u als werkgever hebt niet veranderd. Door met de tijd mee te gaan en deze veranderingen te accepteren en te faciliteren, kunt u uw medewerkers bevoegd en betrokken houden, terwijl zij de balans tussen werk en privéleven kunnen behouden.

Communicatie voor het moderne tijdperk
Herinnert u zich de dagen nog waarop u alleen maar de deur van uw kantoor hoefde te sluiten om wat privacy te hebben? Deze dagen zijn allang voorbij. Tegenwoordig telefoneren we in drukke, open kantoren, thuis of als we onderweg zijn. We willen echter nog steeds de persoon aan de andere kant van de lijn alle aandacht geven. Essentiële hulpmiddelen voor mobiel werken, zoals draadloze headsets en andere communicatiehulpmiddelen zorgen ervoor dat gesprekken soepel verlopen en dat deelnemers op een andere locatie het gevoel hebben dat ze echt deel uitmaken van de samenwerking. Zorg ervoor dat uw bedrijf technische oplossingen gebruikt die met de tijd meegaan. En zorg er dan tegelijkertijd ook voor dat uw Wifi-netwerk in staat is om het groeiende aantallen devices aangesloten op het netwerk bij te houden. Twijfelt u? Laat dan eens een analyse van uw (draadloze) netwerkcapaciteit doen.

Beveilig uw kritieke gegevens
Elk jaar krijgt bijna de helft van alle bedrijven op een of andere manier wel te maken met gegevensverlies. Als het om belangrijke documenten gaat, zijn opslag en veiligheid van het allergrootste belang. Met onze oplossingen kunt u uw gegevens extern op gecodeerde, door een wachtwoord beveiligde apparaten, in de cloud opslaan. Neem uw gegevens mee op draagbare harde schijven en zorg ervoor dat u geen tijd verliest met het herstellen van belangrijke bestanden. Maak gegevensbeveiliging toegankelijk en efficiënt, en zorg ervoor dat u altijd een back-upplan hebt. En mocht u het vermoeden hebben dat er een datalek is, denk dan om de Wet Meldplicht Datalekken die vanaf 1 januari 2016 van kracht is.

Staples Solutions
Er komt veel op u af als het gaat om technologie en de werkplek en daarom kan het verstandig zijn om u hierbij goed te laten ondersteunen en adviseren. Wij kunnen u hierbij helpen. Met jarenlange expertise in het inrichten van werkplekken en  technologie kunnen wij die ondersteuning bieden die u zoekt.

Wilt u weten hoe Staples Solutions u hierbij kan ondersteunen?

Neem dan contact op met uw persoonlijke accountmanager.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit