Logo Staples
Recycling

Recycling

Om onze klanten verder te helpen hun impact op het milieu te verkleinen, biedt Staples een recyclingservice aan onze klanten. Wij werken samen met partners in heel Europa om de recycling van inkt- en tonercartridges te faciliteren, vaak door middel van een ophaalservice bij de klant.

Armor Printing Solutions

Recycle uw lege toner- en inktjetcartridges

Samen met onze partner Armor Printing Solutions bieden we u door middel van de Revialis verzamelbox een eenvoudige, veilige, duurzame en gecertificeerde oplossing voor het afvoeren en recyclen van uw lege inkt- en tonercartridges. Volle verzamelboxen worden gratis opgehaald. Nieuwe verzamelboxen kunt u bestellen bij Staples via uw reguliere orders.

Als u aan het programma wilt deelnemen, registreert u zich op: staples-collect.com.

Na ontvangst van uw inlogaccount heeft u toegang tot uw gepersonaliseerde ‘collection portal’. Hierin vindt u onder andere een dashboard met real-time track & trace, geschiedenis én rapportage van uw afhaalopdrachten, uw prestaties op gebied van CO2-reductie, nieuws, en diverse documenten zoals afvalcertificaten.

Heeft u vragen over uw afhaalopdracht, neem dan via de portal contact op met uw vaste contactpersoon bij Armor.

Met Staples Solutions heeft u niet alleen een leverancier die de verantwoordelijkheid voor uw bedrijf deelt, maar ook een adviseur die u graag helpt om uw duurzaamheidsdoelen te realiseren. Wij werken er hard aan om u te helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen door oplossingen te ontwikkelen met milieuvriendelijke producten, milieurapportages en recycling van lege cartridges. Uw persoonlijke accountmanager werkt nauw met u samen om een programma samen te stellen waarmee u uw specifieke doelstellingen kunt realiseren.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in het opzetten van een duurzamer inkoopprogramma? Wilt u weten hoe u uw medewerkers kunt helpen slechte gewoonten te doorbreken en een verschil te maken?
Wij helpen u graag, dus neem gerust contact met ons op.

Onze partners in duurzaamheid

Ontdek de duurzame oplossingen waarmee wij u kunnen helpen te stoppen met slechte gewoonten en een verschil te maken. Doe dit met de hulp van Staples Solutions en zijn vertrouwde partners in duurzaamheid.

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit