Logo Staples

Hoe u eenvoudig uw kantoor moderniseert

Delen via:
staples

Mogelijkerwijs maakt uw bedrijf gebruik van hypermoderne marketingtechnieken, biedt uw diensten aan voor de moderne klant en bent u altijd up-to-date in een snel veranderende branche. Maar weerspiegelt uw kantoor deze kenmerken ook? Wanneer andere zaken uw aandacht opeisen, kan het zijn dat een upgrade van uw kantoor en het aanschaffen van de nieuwste apparatuur niet hoog op uw prioriteitenlijstje staat. Het is gemakkelijk om te vergeten hoe belangrijk de kantooromgeving voor u is. Hoe klanten uw bedrijf ervaren en zelfs hoe hard uw medewerkers werken, kan door de werkplek worden beïnvloed.

De klant die een kantoor binnenstapt dat verwaarloosd oogt, vol verouderde apparatuur staat en medewerkers huisvest die door gebrek aan vereiste middelen worstelen met hun taken, zal niet onder de indruk zijn. En net zo goed zullen medewerkers met uitdagende verantwoordelijkheden die het moeten stellen zonder comfortabele kantine of snelle computer waarschijnlijk ongeïnspireerd en ongemotiveerd hun werk doen. Als u graag nog dit jaar een verandering wilt doorvoeren in uw bedrijf, dan vindt u hier de tips om uw kantoor de 21ste eeuw binnen te loodsen.

Verwelkom nieuwe technologie
Bedrijven die niet investeren in nieuwe technologieën, doen dit vaak omdat ze het idee hebben dat nieuwe computers of werkwijzen voor onderbrekingen zorgen en kostbaar en tijdverslindend zijn. In feite kan het investeren in de juiste technologieën uw bedrijf de ondersteuning bieden die nodig is om dagelijkse processen te versnellen en taken veel eenvoudiger te maken. Terwijl sommige computers en andere technische apparatuur duur kunnen zijn, bespaart u op de lange termijn geld en tijd, waardoor een dergelijke verandering extreem rendabel is. Wees niet bang voor nieuwe technologieën, maar pluk er juist de vruchten van.

Kies voor een open omgeving
Als uw kantoor nog steeds scheidingswanden tussen medewerkers bevat, dan is het tijd deze wanden af te breken. Communicatie is cruciaal voor een soepel werkende onderneming, dus waarom zou u het moeilijker maken voor uw medewerkers om met elkaar te praten? U kunt privévergaderzalen ter beschikking stellen voor de momenten waarop privacy belangrijk is. Een open werkomgeving helpt niet alleen werknemers om beter samen te werken, maar ook om elkaar te motiveren met als resultaat een leukere werkplek. 

Gooi het schema in de prullenbak
U vindt het misschien prettig om u aan een strikt tijdschema te houden, voor anderen geldt dit misschien niet. Niet iedereen houdt ervan om volgens een bepaalde routine te werken. U zult zien dat veel medewerkers zich beter voelen als ze hun eigen tijdschema kunnen volgen. Zolang het werk op tijd af is, kan het geen probleem zijn om ze hun dag zelf te laten indelen. Vaste tijden voor pauzes en de lunch zijn iets voor scholieren. U kunt erop vertrouwen dat uw werknemers pauzes nemen wanneer zij dit nodig hebben. U zult zien dat ze gestimuleerd worden om harder te werken als u hen deze vrijheid gunt, zodat zij optimaal kunnen profiteren van hun vrije tijd

Moedig Het Nieuwe Werken aan
Lange tijd was het Nieuwe Werken simpelweg geen optie voor veel werkgevers, maar tegenwoordig kan dit actief worden gestimuleerd. Medewerkers toestaan om vanuit huis te werken zorgt ervoor dat ze minder vaak een dagje ziek zijn of vrij nemen als ze moeite hebben om naar kantoor te komen. U kunt geld besparen, omdat u niet steeds nieuwe bureaus hoeft te kopen als u uw personeelsbestand uitbreidt. Zolang uw medewerkers over de juiste apparatuur beschikken om vanuit huis te werken, profiteert u van gezondere en gelukkigere werknemers die waarschijnlijk geïnspireerder en productiever zijn nu ze niet langer elke dag tussen dezelfde vier muren hoeven te werken. U kunt zelfs buiten vergaderen op een zonnige dag of met uw team naar een nabijgelegen café gaan voor een verandering van omgeving. De technologie van de 21ste eeuw stelt ondernemers in staat om dit soort innovatieve keuzes te maken.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit