Staples Business Advantage
Schoonmaak- en afvalbeheer

Oplossingen voor schoonmaak- en afvalbeheer

Houd uw kantoor veilig en schoon met effectieve en voordelige facilitaire oplossingen die zijn ontwikkeld om te voorzien in uw behoeften. U koopt deze bij één vertrouwde leverancier.

Schoonmaakbenodigdheden

Houd uw klanten en werknemers gezond en veilig met een compleet assortiment aan reinigingsprodukten, geschikt voor uw budget en behoeften. Kies uit Staples eigen merk of toonaangevende merknaam producten.

Magazijn- en vestigingsbeheer

Zorg ervoor dat de juiste producten beschikbaar zijn om de veiligheid en het welzijn van uw personeel en bezoekers te allen tijde te garanderen. Van bezoeker badges, antibacteriële producten en ontsmettingsmiddelen, tot persoonlijke beschermingsmiddelen en EHBO-kits, u vindt bij ons alles wat nodig is voor uw magazijn- en vestigingsbeheer.

Onderhoudsmiddelen

Wij leveren deskundig advies en alle onderhoudsmiddelen die nodig zijn om uw bedrijf netjes en schoon te houden, van vuilniszakken en schoonmaakdoekjes tot stofzuigers en dweilen – en dat alles via één leverancier en tegelijkertijd bezorgd met uw overige kantoorartikelen.

Compleet aanbod

U werkt met een team van experts, die u helpen om die oplossingen te vinden die het beste zijn voor uw bedrijf, met regelmatige rapportages die uw bedrijfsspecifieke resultaten en uitgaven inzichtelijk maken waardoor uw processen en uitgaven kunnen worden verbeterd.

Uitgelichte producten

Staples Alles-in-één vaatwastabletten, oplosbaar, 50 x 18 g, 3-lagen (blauw, geel en wit) (pak 50 stuks)
Taski Microeasy werkwagen
Nilfisk Stofzuiger VP 300
Andy Allesreiniger Vertrouwd, 1 Liter (pak 3 liter)
KOMO afvalzak 60 liter (rol 20 stuks)

Onze Catalogus

Oplossingen voor reiniging en sanitair

Online Bekijken

De merken die u vertrouwt

Katrin
Cif
Glade
Glorix
durable
Dove

Een persoonlijk gesprek

Voor een oplossing die is afgestemd op uw behoeften, neemt u contact op met een van onze vertegenwoordigers. Of ga naar www.staples.nl als uw bedrijf 20 werknemers of minder heeft.

Let's talk in person NL

Form
Submit
Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-vertegenwoordiger bellen op het volgende nummer:

088 45 45 700

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Eén van onze vertegenwoordigers zal dan snel contact met u opnemen

Get Help NL

Form
Submit