Logo Staples
Seizoensgebonden artikelen

Seizoensgebonden oplossingen voor een gezellige sfeer

Als er op kantoor alleen wordt gewerkt, is het maar een saaie bedoening. Zorg dat u altijd bent voorbereid op een feestje met de seizoensgebonden oplossingen van Staples Solutions. Kies uit eindeloos veel cadeau-ideeën voor medewerkers, partners en klanten.

Agenda's

Zoekt u naar een speciale agenda met uw bedrijfslogo er op of een dagplanner? U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment aan producten die uw tijdsplanning volgend jaar zeeën van tijd scheelt.

Kerst

Van op maat gemaakte cadeaus voor uw meeste waardevolle klanten en het perfecte geschenk voor uw medewerkers tot cadeaukaarten voor die kleine 'dank-je-wel' momenten, wij hebben alle kerstgeschenken die u zich kunt wensen. En omdat Kerstmis draait om geven, doneren we een deel van onze omzet aan het goede doel.

Zomer

Zorg voor een comfortabele werkomgeving tijdens de warme zomerdagen. Met de oplossingen van Staples Solutions behouden uw medewerkers een frisse werkhouding en blijft iedereen gemotiveerd.

Winter

De winter zorgt voor veel plezier en vermaak, maar soms ook voor een aantal ongemakken. Wij bieden allerlei mogelijkheden om de hinderingen van sneeuw, ziekte en kou tegen te gaan.

Een persoonlijk gesprek

Voor een oplossing die is afgestemd op uw behoeften, neemt u contact op met een van onze accountmanagers.

Let's talk in person NL

Form
Submit
Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit