Staples Business Advantage
Technologie en kantoorapparatuur

Technologie en kantooroplossingen

U vindt alle technologieën om sneller, slimmer, eenvoudiger en beter te werken in de huidige wereld waarin veranderingen elkaar snel opvolgen. Bij één leverancier, die net zo veel om uw bedrijf geeft als u zelf.

Mobiel Werken

Haal meer uit uw medewerkers, ongeacht waar ze werken - op kantoor, thuis of onderweg - met technologische oplossingen en zakelijke machines die de productiviteit verhogen.

Technische Accessoires

Investeren in slimme bureau-oplossingen, zoals o.a. ergonomische toepassingen die zijn ontworpen rond de manier van werken en smalle, ruimtebesparende LED-monitoren en draadloze toetsenborden, is één van de gemakkelijkste, meest kosteneffectieve manieren om de productiviteit in uw kantoor te verhogen.

Veiligheid

Het kantoor is een altijd veranderend landschap en het is belangrijk om dit bij te houden met de laatste technologische oplossingen. Van laptops en USB-sticks om uw belangijke data op te slaan tot de juiste routers, opladers en de beste smartphones, u kunt dit alles krijgen bij één leverancier met advies op maat en een goede service.

De merken die u vertrouwt

Samsung
Hp
Microsoft
Philips
Targus
Canon

Een persoonlijk gesprek

Voor een oplossing die is afgestemd op uw behoeften, neemt u contact op met een van onze vertegenwoordigers. Of ga naar www.staples.nl als uw bedrijf 20 werknemers of minder heeft.

Let's talk in person NL

Form
Submit
Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-vertegenwoordiger bellen op het volgende nummer:

088 45 45 700

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Eén van onze vertegenwoordigers zal dan snel contact met u opnemen

Get Help NL

Form
Submit