Logo Staples
Technologie en print

Technologie en printoplossingen die u voordeel bieden

Met onze technologische oplossingen en kantoorapparaten kunnen uw medewerkers en u sneller, slimmer, gemakkelijker en beter werken in de dynamische werkomgeving van vandaag.

Technische Accessoires

Investeren in slimme bureau-oplossingen, zoals o.a. ergonomische toepassingen die zijn ontworpen rond de manier van werken en smalle, ruimtebesparende LED-monitoren en draadloze toetsenborden, is één van de gemakkelijkste, meest kosteneffectieve manieren om de productiviteit in uw kantoor te verhogen.

Beveiliging en gegevensopslag

Het kantoor is een altijd veranderend landschap en het is belangrijk om dit bij te houden met de laatste technologische oplossingen. Van laptops en USB-sticks om uw belangrijke data op te slaan tot de juiste routers, opladers en de beste smartphones, u kunt dit alles krijgen bij één leverancier met advies op maat en een goede service.

Technologie en kantoorapparatuur

Van computers en printers tot papiervernietigers en lamineermachines: bij Staples Solutions vindt u alle technologie en kantoorapparatuur die u nodig heeft om uw werk efficiënt te kunnen doen.

Digitale mobiliteit

Essentiële hulpmiddelen voor mobiel werken, zoals tablets, draadloze headsets en andere hulpmiddelen zorgen ervoor dat gesprekken soepel verlopen en dat deelnemers op een andere locatie het gevoel hebben dat ze echt deel uitmaken van de samenwerking. Zorg ervoor dat uw bedrijf technische oplossingen gebruikt die met de tijd meegaan.

De merken die u vertrouwt

Samsung
Hp
Microsoft
Philips
Targus
Canon

Een persoonlijk gesprek

Voor een oplossing die is afgestemd op uw behoeften, neemt u contact op met een van onze accountmanagers.

Let's talk in person NL

Form
Submit
Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

088 45 45 000

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit