Staples Business Advantage

Collecture

Recycle uw lege toner- en inktjetcartridges

Samen met onze partner Clover Environmental Solutions, bieden we u, door middel van de Collecture verzamelbox, een eenvoudige, veilige, duurzame en gecertificeerde oplossing voor het afvoeren en recyclen van uw lege toner- en inkjetcartridges. De verzamelboxen worden gratis verstrekt en opgehaald. Verzamel de lege cartridges zoveel mogelijk in de verpakking van de nieuwe, of tenminste in een folie om blootstelling aan stof te vermijden en de cartridges te beschermen tegen beschadigingen tijdens het transport. U ontvangt regelmatig een overzicht van uw ophaalopdrachten met vermelding van alle door u teruggestuurde materialen. Dit overzicht kunt u gebruiken voor uw eigen (afval)administratie en/of Carbon Footprint rapportage.

Met Staples Business Advantage® heeft u niet alleen een leverancier die de verantwoordelijkheid voor uw bedrijf deelt, maar ook een adviseur die u graag helpt om uw duurzaamheidsdoelen te realiseren. We werken er hard aan om u te helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen door oplossingen te ontwikkelen met milieuvriendelijke producten, milieurapportages en recycling van lege cartridges. Uw Staples Business Advantage accountmanager werkt nauw met u samen om een programma samen te stellen waarmee u uw specifieke doelstellingen kunt realiseren.

Collecture verzamelbox bestellen/afhalen

Heeft u vragen over uw afhaalopdracht, stuur dan een email naar: info@collecture.com

Wecycle

Inleveren is terugkrijgen

Staples werkt samen met de stichting Wecycle om elektrische apparaten of kapotte spaarlampen (e-waste*) in te zamelen. Als u e-waste inlevert bij een Wecycle-inleverpunt, is dit daarom niet het einde. Het is een nieuw begin.

Door apparaten en lampen te recyclen tot nieuwe grondstoffen, kunnen weer nieuwe producten worden gemaakt. Zo ontstaat een cirkel van produceren, gebruiken, inleveren, recyclen en wederom produceren. Dit wordt daarom de circulaire economie genoemd.

E-waste kan heel makkelijk bij één van de 41 Staples winkels ingeleverd worden. Er is dus altijd een inleverpunt bij u in te buurt. Welke winkel voor u het dichtste bij is kunt u in onze storelocator vinden.

* E-waste = alle afgedankte apparaten met een stekker of (oplaadbare) batterij en alle afgedankte tl-buizen, spaar- en ledlampen.

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-vertegenwoordiger bellen op het volgende nummer:

088 45 45 700

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Eén van onze vertegenwoordigers zal dan snel contact met u opnemen

Get Help NL

Form
Submit